رپورتاژ آگهی


ایمپلنت دندان یکی از اسم هایی است که امروزه به میزان زیادی به گوش شما رسیده است بهتر است بدانید که این ایمپلنت دندان در واقع نوعی روش درمانی ترمیمی برای دندان های از دست رفته است. این روش درمانی با از بین بردن نیاز افراد برای درمان بی دندانی دغدغه هایی جدید را ایجاد کرده است. در این مقاله به بررسی انواع ایمپلنت دندانی خواهیم پرداخت.

انواع ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان همان طور که بیان کردیم یک نوع روش درمانی ترمیمی است که تحت یک عمل جراحی انجام می شود. درمان به روش کاشت ایمپلنت درواقع به این صورت است که ابتدا پزشک متخصص بیمار را به طور دقیق معاینه می کند تا متوجه سلامت استخوان فک بیمار بشود. اگر استخوان فک بیمار دارای تراکم کافی نباشد و آماده عمل کاشت ایمپلنت نباشد ابتدا باید استخوان فک فرد بیمار را ترمیم کنند.

برای ترمیم استخوان فک بیمار نیاز است تا یک عمل جراحی تحت عنوان پیوند استخوان یا لیفت سینوس انجام شود تا پیوند استخوان توسط پزشک متخصص صورت گیرد. پس از این که مواد پیوند استخوان را روی استخوان فک بیمار قرار دادند منتظر می مانند تا طول درمان این عمل طی شود و استخوان فک بیمار به صورت کامل ترمیم شود. پس از ترمیم استخوان فک بیمار مجددا طی یک عمل جراحی لثه را برش می دهند و پس از آن با استفاده از تجهیزات مخصوص دندانپزشکی استخوان فک را در محلی که می خواهند کاشت ایمپلنت انجام دهند سوراخ می کنند.

بیشتر بخوانید » ایمپلنت دندان چیست ؟

پس از این که جراح حفره را درون استخوان فک ایجاد کرد پایه ایمپلنت را درون استخوان فک قرار می دهد. دلیل این که پایه ایمپلنت را درون استخوان فک قرار می دهند این است که روکش ایمپلنت از جهت این که محکم باشد، آسیب نبیند و همچنین ثابت باشد باید به یک چیزی متصل باشد، مانند ریشه دندان که تاج را نگه میدارد، روکش ایمپلنت را نگه دارد.

از همین جهت پایه ایمپلنت را جایگزین ریشه دندان می کنند تا روکش ها را مستحکم و ثابت روی آن نصب کنند. از دیگر اهداف این کار این است که روکش دندان های طبیعی ثابت نگه داشته شود و آسیب نبیند. پس از این که پایه ایمپلنت را درون استخوان فک قرار دادند روی آن را بخیه می زنند و مجددا باید صبر کنند تا طول درمان آن طی شود و پایه ایمپلنت به صورت کامل مستحکم شود تا بتواند روکش را روی آن نصب کرد

ایمپلنت دندان چیست ؟.

پایه ایمپلنت را معمولا از جنس تیتانیوم می سازند و در برخی موارد مشاهده می شود که ایمپلنت ها از جنس زیر کونیوم ساخته می شوند. دلیل این که پایه را با این مواد می سازند از این قرار است که بدن انسان نسبت به این مواد واکنش نشان نمی دهد و با آن ها مانند یک جسم خارجی رفتار نمی کند. از همین جهت این مواد مورد استفاده در ساخت با استخوان فک سازگار هستند و استخوان فک به خوبی رشد می کند و اطراف پایه را به صورت کامل می پوشاند. همین عمل است که باعث مستحکم شدن پایه و یا به اصطلاح جوش خوردن آن می شوند. پس از این که پایه محکم شود و طول درمان آن طی شود روکش یا تاج مصنوعی دندان را روی آن پیچ می کنند یا روی پایه آن را می چسبانند. ایمپلنت دندان به دلیل آناتومی ساخت آن و ظرافتی که برای تولید آن به کار می رود مانند دندان های طبیعی می باشد و این شباهت هم بیشتر از نظر ظاهری است، این شباهت هم به دلیل خلاقیت و هم از نظر کاربردی می باشد.

ایمپلنت دندان امروزه برای از بین بردن دغدغه بی دندانی از محبوب ترین روش های حوزه های پزشکی می باشد که کشور های زیادی در این حوزه فعالیت می کنند و در زمینه تولید و تحقیقات دارای رقابت سر سختانه ای با یک دیگر هستند. تحقیق و آزمایش برای پیشرفت این درمان هم برای کاهش طول درمان و هم برای افزایش کارایی این درمان روزانه در حال افزایش است و هرگز متوقف نمی شود. همچنین درمان به روش کاشت ایمپلنت خود به 4 نوع تقسیم می شود.

انواع ایمپلنت دندان

همانطور که به آن اشاره کردیم ایمپلنت دندان به 4 روش انجام می شود که این 4 روش عبارتند از:

انواع ایمپلنت دندان

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت انواع ایمپلنت دندان می توانید از صفحه ( https://roshadent.com/%d8%a7%db%8c%d9%85%d9%be%d9%84%d9%86%d8%aa-%d8%af%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86/ ) دیدن فرمایید.

ایمپلنت اندواستیل

در حال حاضر ایمپلنت دندان اندواستیل از بهترین نوع های ایمپلنت دندان است که به میزان بسیار زیادی مورد استفاده قرار می گیرند. این ایمپلنت ها را معمولا با پایه های گرد و کوچیک طراحی و تولید می کنند و به بازار عرضه می کنند. همچنین باید بدانید برای تولید این ایمپلنت هااز فلز تیتانیوم استفاده می شود.

ایمپلنت ساب پریواستیل

این نوع ایمپلنت ها را در بیشتر مواردی برای بیماران استفاده می کنند که استخوان فکشان ضعیف است و دارای تراکم کافی برای استحکام ایمپلنت نیستند. این ایمپلنت ها را به این گونه مورد استفاده قرار می دهند که لثه بیمار را برش داده، ایمپلنت را روی استخوان فک قرار می دهند، لثه را اطراف آن بخیه می کنند و نهایتا روکش را بر روی پایه قرار می دهند.

ایمپلنت دندان یک مرحله ای

در این روش کاشت ایمپلنت پس از این که لثه را برش می دهند و پایه ایمپلنت را کاشت می کنند مقداری از پایه ایمپلنت بیرون می ماند و لثه را اطراف آن بخیه می کنند تا بهبود یابد. در این روش درمانی همان طور که از نامش پیداست نیازی به عمل مجدد برای کنار زدن لثه و نصب کردن روکش نیست زیرا مقداری از پایه را برای قرار دادن تاج مصنوعی دندان بر روی پایه، بیرون قرار داده اند.

ایمپلنت دندان دو مرحله ای

در این روش درمان پزشک پس از برش لثه و کاشت پایه ایمپلنت، لثه را روی آن بخیه می کند. هدف از این کار این است که طول درمان این عمل به خوبی بگذرد و پایه ایمپلنت با استخوان فک مستحکم شود. پس از جوش خوردن پایه ایمپلنت با استخوانفک مجددا نیاز به عمل جراحی است تا طی این عمل لثه را برش دهند و کنار بزنند تا پایه ایمپلنت نمایان شود و دکتر بتواند روکش ایمپلنت را روی پایه بچسباند.

اگر شما جزو آن دسته از بیمارانی هستید که به هر دلیل مانند شکستن دندان، تصادف ، خرابی، پوسیدگی و یا حتی نداشتن دندان به صورت مادرزادی از بیماری بی دندانی رنج می برید و قصد انجام عمل کاشت ایمپلنت برای درمان خود را دارید بهتر است تا به یک پزشک متخصص و ماهر مراجعه نمایید. پزشک متخصص شما را به طور دقیق و با استفاده از تکنولوژی روز مورد معاینه قرار می دهد از همین جهت بهترین نوع و روش کاشت ایمپلنت را برای درمان شما انتخاب می کند تا بتوانید از یک عمل کاشت ایمپلنت موفق لذت ببرید.

فراموش نکنید که روش کاشت، نوع ایمپلنت و برند تولید کننده آن تاثیر بسیار مهمی در موفقیت درمان دارد اما از همه این موارد مهم تر انتخاب یک دندان پزشک ماهر و با تجربه است. زیرا هرچه تجربه پزشک بیشتر باشد تخصص و مهارت پزشک بیشتر می شود و همین موضوع باعث می شود پزشک بهتر نقشه عمل را طراحی کند، از امکانات و تجهیزات بهترین استفاده را بکند و بتواند طول درمان بیمار را کاهش دهد. وقتی طول درمان بیمار کاهش یابد امکان تجربه درمان موفق افزایش میابد.